Отиде си: След 19 години “Шоуто на Слави” видя ефир за последен път!

0
535

“Шоуто на Слави” слезе от екрана тази вечер. Предаването бе излъчено за последен път и ще остане в историята като един от рекордьорите по брой години в ефир.

Свърши се. “Шоуто на Слави” престана да съществува тази вечер. Неговият последен епизод бе излъчен точно в 22:30 ч. по bTV.

Шоуто на Слави
“Шоуто на Слави” си отиде, но екипът му остава

Продуцентът и водещ на предаването Слави Трифонов обяви още на 6 май, че краят ще дойде на 31 юли. Като причина изтъкна края на договора с Би Ти Ви, който изтича на 1 септември.

По традиция целият екип на “Шоуто на Слави” е в отпуск през август, което наложи сбогуването с предаването да дойде през последния ден на юли.

Слави Трифонов обяви, че всички подаръци, получени от гостите през годините, ще бъдат раздадени на зрители чрез томбола.Той обаче издаде и доста по-любопитна информация. Екипът на “Шоуто на Слави” няма да се разпадне, а ще стартира свой нов телевизионен продукт, който ще се казва “Седем-осми” и ще стартира след 15 септември.

Освен това ще започне и политически проект. Той ще носи името “Няма такава държава”.

Все още не се знае по коя телевизия ще тръгне новия проект на Слави и компания. Има слухове, че Дългия е купил цялата “Евроком”, но засега са без потвърждение.

Относно политиката, отдавна Слави и останалите от екипа загатват, че ще се включат в някое начинание от този тип. Всъщност те вече се включиха с референдума, който проведоха преди няколко години.

Първото издание на “Шоуто на Слави” датира от 27 ноември 2000 г. Това е най-дългият проект на Слави Трифонов, след като “Хъшове” преди това просъществува едва 2 години, а “Каналето” и “Ку-ку” станаха хит, но и те не доживяха чак до 19 години.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.