Принц Хари шокира: Няма да стана като брат си!

0
616

Принц Хари няма да последва брат си Уилям, който вече има огромно семейство. Малкият син на принц Чарлз по-скоро иска да стане като своя баща.

Едва от година е женен, но вече е сигурен, че не иска много деца. Принц Хари няма да бъде татко на повече от двама свои наследника.

принц Хари и Меган Маркъл
Принц Хари и Меган Маркъл няма да имат повече от две деца

Самият той е отговорил на въпрос на журналист, че ще се ограничи най-много до две деца. Така на практика се разграничава от брат си Уилям, който вече е баща на двама сина и една дъщеря.

Хари също стана баща, и то за първи път, през тази година. Явно обаче бащинството не му понася много добре, защото не иска още много наследници.

В това отношение малкият син на принцеса Даяна прилича на баща си. Преди време принц Чарлз почти бе накаран да има две деца, тъй като не беше влюбен в съпругата си, а в Камила Паркър, която понастоящем му е жена.



Уилям обаче не само има три деца вече от Кейт Мидълтън, но иска и още. Говори се, че двамата правят опити за четвърти наследник, но предпочитат този път момиче, за да имат по две и от двата пола.

Меган Маркъл обаче е с година по-голяма от Катрин Мидълтън, а и по-късно започна да ражда, така че наистина по-трудно би дарила принц Хари с толкова много деца. Все пак да не забравяме, че след броени дни бившата актриса ще навърши 38 г., което вече си е една сериозна възраст за предстоящо забременяване.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.