МВР издирва под дърво и камък изчезналата баба Яна

0
1679

Баба Яна е в неизвестност от 19 август. МВР я обяви за общодържавно издирване. Има нужда от помощ от гражданите, за да я открие

Това е изчезналата баба Яна – ако знаете нещо за нея, уведомете полицията или нейните близки

Баба Яна живее в с. Верен, общ. Братя Даскалови.

За последно възрастната жена е била видяна на 19 август 2019 г. в 12 часа.

Никой не знае къде е отишла. Баба Яна страда от Алцхаймер и има деменция. Затова нейните близки са разтревожени за съдбата й.

Районът на с. Верен е бил претърсен от полиция, кучета, дронове и доброволци. Но следа от жената няма.В деня на изчезването баба Яна е носела вишнева блуза, сиво долнище на анцуг и синя жилетка.

Очите й са сини, а косата съвсем бяла.

Ако сте виждали жената от снимката през изминалите дни, обадете се на на тел. 112, на тел.  0878 358 818 или на 0878 733 678.  Можете да оставите съобщение в най-близкото поделение на полицията.

Възможно е жената да достигнала до друго съседно село в околността. Може да се е придвижила до Чирпан или към Стара Загора.

Ако сте я забелязали извън пределите на с. Верен, не трябва да изпитвате съмнения.

Информацията, с която разполагате може да не ви се струва прекалено пълна или съществена. Но за близките на баба Яна и за полицията може да се окаже изключително важна следа за нейното бързо намиране.

Близките на баба Яна редовно пускат такива статуси във ФБ

Близките на баба Яна постоянно пускат статуси във Фейсбук.

Те са много, много притеснени къде е тя. Даже вече губят и надежда, че може да е оцеляла един цял месец сама и болна в неизвестност.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.