Септември ще донесе голяма болка и съдбовно предателство на тези зодии

0
1682

Имайте едно наум през този период

 

зодии
Имайте едно наум през този период

Новият месец, който ще влезе във владение след броени дни, ще донесе голяма болка и съдбовно предателство на представителите на някои зодии.

Месецът може да се окаже наистина съдбовен за някои зодии. Някои от промените определено няма да са за добро. Те ще са болезнени, но поне ще ви отворят очите.

Съдбата ще изправи представителите на някои зодии пред доста трудни изпитания. Освен това ще трябва да преживеете болката, причинена ви от предателството на изключително близки за вас хора.

Оказва се, че сред обкръжението ви има хора, които са се престрували, че ви мислят доброто. Целта им обаче е била чисто егоистична, а вие сте били само инструмент в ръцете им към крайната цел.



Съветът на астролозите е да не подценявате предупреждението им. Имайте едно наум през месец септември. Опитайте се да подходите философски към нещата и не позволявайте да изпадате в депресия. Просто приемете фактите и пуснете тези хора да си вървят по пътя.

Ето кои ще са трите зодии, за които септември ще е съдбоносен:

Близнаци
Бъдете особено внимателни във всяко действие. Истината е, че вие сами може да провокирате нечие предателство, а след това няма да сте в състояние да простите. Неприятната прогноза обаче може да бъде избегната, ако подходите мъдро в дадената ситуация. Не се подавайте на емоциите си, а проведете конструктивен диалог.

Много е важно да престанете да манипулирате близките си. Не ги обиждайте. Освен това е от огромна важност вие също да не се поддавате на подобни провокации.

Ще си дадете сметка, че сте идеализириали твърде дълго даден човек

Козирог
Вие сте подражавали на поведението на мъж, който през годините се е превърнал във ваш идол. За вас именно той е моделът на благоприличие, успех, интелектуално, физическо и духовно развитие.

Именно този човек обаче ще ви донесе най-голямото разочарование през септември. Той ще направи нещо изключително грозно и пропито с огромна злоба, което ще ви отврати.
Най-важното в случая ще е да осъзнаете, че не можете да идеализирате някого, придавайки му въображаеми качества. В крайна сметка става дума за обикновен човек, който има своите недостатъци като всеки друг. Проблемът при вас ще е свързан най-вече с провалените очаквания.

Стрелец
Най-скъпият ви и близък човек ще се превърне в нещо крайно различно от това, за което се е представял до този момент. Разочарованието ви ще е огромно и едва ли ще успеете да държите емоциите си под контрол.

Това предателство ще окаже влияние и върху комуникацията ви с останалите хора от обкръжението ви. Астролозите са категорични, че до това положение се е стигнало, тъй като сте крили твърде дълго главата си в пясъка. Опитайте се да преценявате хората по-трезво занапред, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.