Дете на 6 години загина в тежка катастрофа тази вечер

0
1205

Страшна трагедия сполетя едно българско семейство тази вечер. Загина тяхното 6-годишно дете. Съболезнования на всички близки!

Дете на 6 години загина тази вечер в тежка, но нелепа катастрофа

Жена на 35 години от Варна управлява „Фолксваген“.

Движила се с несъобразено висока скорост. Не спазила необходимата дистанция. Ударила лекия автомобил „Форд Фиеста“, който пътувал пред нея.

Поради високата скорост, ударът бил толкова силен, че „Форд“-ът се преобръща на пътя. На място загива дете на 6 години. В болница са откарани дете на 8 години и жената от Варна, управлявала „Фолксваген“-а, заедно с тримата пътници от обърнатия „Форд“.

Трагедията се е случила на АМ „Хемус“ в района на Шумен, писа DarikNews.



Все още движението се извършва по обходен маршрут. Всички МПС-та се отбиват по АМ „Хемус“ на 350-тия километър. Информацията е от сайта на агенция „Пътна инфраструктура“.

Няма изнесена информация от МБАЛ – Шумен какво е състоянието на пострадалите в тежката катастрофа.

Наскоро в една социална група бяха написали, че на българите не им трябва война. Достатъчни са колите по пътищата.

За съжаление това е самата истина!

От КАТ и от медиите ежедневно напомняме, че трябва да се спазват правилата за движение по пътищата. Необходима е толерантност. Ограниченията в скоростта. Но също така и дисциплина от страна на пешеходците.

За съжаление ежедневно ставаме свидетели на порочни действия по пътищата.

Лятото е към своя край. Дните стават все по-къси. Започна да мръква рано. Предстоят мъгли и слани. Пътищата ще стават все по-хлъзгави и все по-опасни. Хората започнаха да обличат все по-тъмни дрехи. Стават трудно забележими и са потенциална опасност по пътищата, когато не се движат на позволените за тях места.

Ако не се шофира внимателно и с позволената скорост, невинни хора и деца ще продължат да загиват. А това не е редно да се случва повече!

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.