Шеф Петров: Драгомир Симеонов е лош човек, който вреди на децата ми!

0
547

Шеф Петров се оплака от отношението на журналистка Драгомир Симеонов към него. Двамата са имали словесна битка.

„Имам си Мечта!!!!…. в България за има повече Ицо Хазарта и по-малко Драгомир Симеонов!!!

шеф Петров и Драгомир Симеонов
Шеф Петров бесен на Драгомир Симеонов

На всички мои приятели искам да споделя, че преди малко имах спор с това „светило“ на българската журналистика Драгомир Симеонов. Поводът беше ефирното му отношение към написаното от Ицо Хазарта който той нарече „Глинен Идол“ от който после ще се оплакваме че е „Кален“ …сравненията му за Ицо ме подразниха и му потърсих сметка за тези думи. Бях наречен кашавар и да бъркам спагети…

Не се оплаквам, просто използвам възможността да покажа един „Български Журналист“ който се държи по доста космат начин…един журналист който има думата всеки ден в национален ефир…един от тези които аз не искам да чувам, защото според мен той ще навреди на децата ми които го слушат…той има набор от думи…той е глашатай….той е един от тези за които Ицо пише… Един от тези които ако не спрем да слушаме ( пази боже да ме обвини в цензура) не ни чака нищо добро.

Нека си говори в Нета, всеки има право на мнение….А аз сега отивам на печката(както ме посъветва, това журналистическо светило) и не ме е срам…защото работата ми е известна не само тук но и извън България!



Имам си Мечта!!!!…. в България за има повече Ицо Хазарта и по-малко Драгомир Симеонов!!!“ – написа гневно Борис Петров във Фейсбук, без редакторска намеса.

А после в един от коментарите към публикацията си готвачът написа „говорил съм с лоши хора…този бие всички, защото има думата…“.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.