Шок: Той е на балотаж за кмет на Варна, а живее в панелка и се вози в градски транспорт!

0
386

Костадин Костадинов е напълно обикновен жител на град Варна, въпреки че в неделя може да стане кмет на морската ни столица.

Иван Портних от ГЕРБ не успя да спечели битката за Варна още на първия тур и затова ще има балотаж. На него той ще премери сили с Костадин Костадинов от „Възраждане“.

Костадин Костадинов
Костадин Костадинов се бори с всички сили да стане кмет на Варна

Една от главните амбиции на Костадинов, ако бъде избран за кмет, е да подобри градския транспорт.

„Общинската фирма „Градски транспорт“ във Варна е може би най-важното предприятие в структурата на общинската икономика. Тя обаче се източва и ограбва безогледно вече години наред, което води до абсурда сродните фирми в другите областни градове да са на печалба, докато тази във Варна да е на загуба от милиони левове. Решението е едно – пълен одит, ревизия за последните поне 8 години, и смяна на управлението (както на общината, така и на фирмата).“ – твърди Костадинов.

Интересното е, че той самият не е забравил какво е да ползваш градския транспорт. В свой видеоклип споделя, че в момента колата му „Форд“ е на сервиз и затова ще се качи в автобуса.



Костадин Костадинов води доста обикновен живот за един политик. Живее със семейството си в панелен блок в „Кайсиева градина“, който е един от крайните квартали на Варна. Роден е в „Аспарухово“, но от почти 30 години е в „Кайсиева градина“.

Кандидат-кметът е завършил „Балканистика“ във Великотърновския университет, но има и втора специалност „Право“. От 4 години е и доктор по „Етнография“.

Бил е директор на Регионалния исторически музей в Добрич, а в момента работи като юрист-консулт.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.