Слънчевото затъмнение на 26 декември ще е съдбоносно за тези зодии

0
476

Обърнете внимание на предупрежденията на астролозите

 

слънчевото затъмнение
Обърнете внимание на предупрежденията на астролозите

Слънчевото затъмнение на 26 декември, което ще е в съзвездието Козирог ще е последното за 2019 година.

Характерното за последното слънчево затъмнение за 2019 година е това, че ще окаже силно въздействие върху обществения живот и кариерата на някои зодии. Поради тази причина, те ще трябва да проявят по-голяма отговорност и да са по-предпазливи от обикновено.

Съветът на астролозите към трите зодии, за които слънчевото затъмнение на 26 декември ще се окаже съдбоносно, е да изготвят предварително план за действие не само за този ден, а и за предходните и последващите 2-3 дни.

Ето за кои зодии слънчевото затъмнение на 26 декември ще се окаже съдбоносно и какво ще им донесе:



Телец
По време на последното за годината слънчево затъмнение може да се превърнете в заложник на собствените си илюзии и да се потопите твърде дълбоко в миналото си.
Не забравяйте за настоящето си, съветват астролозите! Настоящият живот е в пъти по-интересен от миналото ви. Освен това знаете много добре, че нито можете да го промените, нито пък да го изживеете повторно. Затова живейте в настоящето и гледайте напред. Ако започнете да се срещате с нови хора, затъмнението ще ви донесе приятна перспектива. Отделете време за нуждите им и междувременно се опитайте да сбъднете най-съкровената си мечта.

Преумората ще ви накара да забравите за добрия тон

Дева
По време на слънчевото затъмнение за изненада на всички, а дори и на самите вас, вие ще престанете да бъдете учтиви – такива, каквито сте по принцип. Твърде многото телефонни обаждания, дела и задачи ще изцедят енергията ви докрай. Когато усетите, че сте твърде уморени, ще забравите за добрия тон и ще станете груби. Бъдете изключително внимателни с думите, които изричате, за да не си навлечете неприятности точно преди Нова година. Не забравяйте, че в крайна сметка положеният от вас труд ще ви се отплати, а и освен това победата, която ще постигнете, няма да ви отнеме много време.

Козирог
Не забравяйте, че хората от обкръжението ви, не са в състояние да прочетат вашите мисли. Поради тази причина е добре да се научите да изричате желанията си на глас. Ако имате страхове и притеснения, които ви терзаят, по-добре би било да ги споделите с вашите близки. Само по този начин ще можете да получите подкрепа и навременна помощ. Подобна тактика ще ви избави от редица проблеми, а и освен това ще ви спаси от негодуванието, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.