Президентът Плевнелиев награди Крисия, Хасан и Ибрахим

0
322

Крисия, Хасан и Ибрахим представиха България по възможно най-добрия начин в Малта, а днес президентът Плевнелиев ги награди

Браво на децата! Те напълно заслужават всички награди, които им предстои да получат, защото накараха българите в България и българите по света да се почувстваме истински горди от своята национална принадлежност.

 

krisiia
Крисия, Хасан и Ибрахим позират с президента Плевнелиев
krissy
Крисия, Хасан и Ибрахим вече се чувстват изморени и искат да се приберат у дома

Както вече стана ясно, вчера Крисия, Хасан и Ибрахим гостуваха в „Гласът на България“ и два пъти изправиха на крака публиката, която възторжено ги аплодираше, а в очите имаше сълзи от вълнение и от радост.

Днес в 16:00 часа изключително талантливите Крисия, Хасан и Ибрахим бяха приети на специална аудиенция от президента Плевнелиев.

Той награди талантите с почетен знак и им подари книги.



Президентът Плевнелиев покани Крисия, Хасан и Ибрахим да участват в големия благотворителен концерт по линия на „Българската Коледа“, за да помогнат в изключително благородната кауза за набиране на средства за децата.

В разговор с Евгени Димитров – Майстора стана ясно, че още от сега се замислят за следващото участие на България в Детската Евровизия, както и за следващи музикални изяви на тримата вече доказани български таланти.

В същото време децата казаха, че вече се чувстват изморени и искат да се приберат у дома.

Крисия говорила с нейния баща и останалите си близки. Много й липсват и тя копнее да ги види отново, както и нейните приятелчета от Разград.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.