Крисия изправи “Гласът на България” на крака

0
336

Крисия, Хасан и Ибрахим поздравиха всички българи с уникална песен и изправиха на крака публиката на “Гласът на България” току-що

Песента “Моя страна, моя България” беше специален поздрав към всички българи у нас и в чужбина, които подкрепиха вчера тримата родни таланти Крисия, Хасан и Ибрахим.

Публиката на “Гласът на България” стана на крака два пъти тази вечер. Първият път, за да приветства Крисия, Хасан и Ибрахим, а вторият път, докато Крисия изпълняваше песента на Емил Димитров, а   Хасан и Ибрахим бяха на рояла.

krisya
Крисия, Хасан и Ибрахим изправиха на крака българската публика със специалния поздрав, който поднесоха
krissya
С тази сладка рокличка Крисия вдигна и българската публика на крака,  с помощта на Хасан и Ибархим

Ласкави думи за Крисия, Хасан и Ибрахим казаха всички ментори в риалитито – Орлин Горанов, Деси Слава, Наско от БТР и Миро.

Днес, няколко часа по-рано Крисия, Хасан и Ибрахим се прибраха от Малта.Те бяха посрещнати като истински звезди. Българи развяваха българския трибагреник.

Сред посрещачите имаше и българи, които не познават лично Крисия, Хасан и Ибрахим или техните семейства, но са останали очаровани от начина, по който малките таланти представиха страната.

Менторите от “Гласът на България” пожелаха на Крисия, Хасан и Ибрахим това да бъде техният най-малък успех.

Изгледайте видеото с изпълнението на “Моя страна, моя България” ТУК.

Още един път благодарим на всички наши сънародници зад граница, които гласуваха и подкрепиха своята Родина, представена от Крисия, Хасан и Ибрахим!

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.