Емо Чолаков отново на екран, но не като синоптик (ще бъде яко)

0
873

Една страхотна новина за всички фенове на Емо Чолаков. Без него ТВ ефир не беше същият. Отново предстоят страхотни преживявания с Емо

Емо Чолаков става част от екипа на Нова ТВ

Възможно е пак да чуваме култовите реплики за южняка снегояд.

Но те няма да бъдат предмет в новата изява на Емо Чолаков.

Ето какво предстои да се случи. На 22 февруари 2020 г. Нова ТВ стартира нов проект. Това отново ще бъде риалити шоу. Възможно е отново негов продуцент да бъде Маги Халваджиян.

И водещ на това риалити, което се излъчва за първи път у нас, ще бъде не кой да е, а точно Емо Чолаков.



От Нова ТВ все още са пестеливи на информация. Те искат изненадата да бъде на макс. Това, което slava.bg успя да научи е, че ще участват 10 двойки.

Те ще бъдат подложени на различни забавни и смели преживявания. Целта е да покажат, че щом са заедно и се обичат, са способни да преодолеят всякакви препятствия.

Екипът, който ще реализира това ново риалити се е  погрижил двойките да преминат през трудни изпитания. Техните взаимоотношения ще бъдат поставени на карта и ще стане ясно дали връзката им наистина е непоклатима.

Ще падат клишета. Ще бъдат разбивани митове за семейството, брака, отношенията между жените и мъжете.

Двойките ще се състезават и за парична награда. Тя тръгва от 50 000 и е възможно да достигне до 100 000 лева. А защо сумата е плаваща? Това също предстои да научим на 22 февруари.

Обаче цялата тази емоция и този предстоящ екшън ще бъде забъркан от Емо Чолаков. А не от Заука и Рачков както е по традиция. Те се превърнаха в култовите водещи на Нова ТВ.

Емо Чолаков представяше прогнозата за времето по БТВ. Какво е провокирало мениджърите на Нова ТВ да го вземат в новата роля, никой от нас не може да каже.

Ако са решили да пазят всичко в тайна както се случи с „Маскирания певец„, никой няма да ни каже и дума повече. Така, че истината ще излезе наяве на 22 февруари по Нова ТВ.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.