МВР прекрати издирването на изчезналия студент Николай

0
530

Николай Митов беше обявен за общодържавно издирване преди повече от 1 месец. 39 дни по-късно МВР прекрати издирването

Николай Митов в добрите стари времена

За съжаление разследващите откриха тялото на Николай.

Бащата на изчезналия Николай съобщи пред „Монитор“, че неговият син е открит във водите на езеро в с. Казичене, обл. София.

За последно близките видели Николай за Коледа и Нова година.

На 4 януари 2020 г. той тръгнал обратно за София. През тази учебна година Николай бил студент в СУ „Св. Климент Охридски“ във втори курс.



Николай Митов е роден в с. Сарая, общ. Пазарджик. Изкарал празниците с неговия баща Валентин и със сестра му Десислава. Майката е починала преди 10 години.

Докато следвал, Николай изкарал курс за сервитьори. Искал да вземе изпитите, за да работи докато следва.

Вместо да се яви на изпити, студентът започнал работа в кол център. Там работил само 4 дни. На 10 януари се обадил вкъщи и споделил, че тази работа не му харесва и напуска.

Бащата Валентин Митов и Николай се чули за последен път на 19 януари 2020 г. Бащата се интересувал стандартните неща. Дали Николай има достатъчно средства? Как се справя със следването?

На 24 януари Валентин Митов отново позвънил на сина си, но телефонът бил изключен. След като поредните опити за контакт били неуспешни, Валентин потърсил съдействие от МВР.

Тялото на Николай е открито точно на 3 март 2020 г. Неговите преподаватели и съученици от МГ „К. Величков“ научиха за трагедията. Те сложиха жалейки в профилите си в социалните мрежи.

За момента никой не знае защо Николай е бил в с. Казичене. Дали сам е паднал във водите на езерото или е бил блъснат? Дали пък не е бил погубен на друго място и след това да е хвърлен в езерото.

Аутопсията ще даде отговор на някои от въпросите.

Ако студентът е бил убит, виновните лица трябва да бъдат открити от полицията и да понесат наказания.

Наказанията няма да върнат Николай при неговите близки, но поне ще има някакво справедливо възмездие.

Екипът на ТОПактуално.ком изказва най-искрени съболезнования на всички близки, приятели, съученици и състуденти на Николай Митов!

Съпричастни сме с вашата огромна мъка.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.