Д-р Стоилов и Христина Котларска за бъдещето на света и живота след коронавируса

0
554

Д-р Румен Стоилов гостува в предаването „Без формат“ на ТВ Хасково. С водещата Христина Котларска говорят за бъдещето на света

Д-р Стоилов и Христина Котларска
Д-р Стоилов казва, че в момента ние се намираме в Третата световна война.

Имаме биологична атака. Геополитически проблеми. Финансови. Информационни атаки.

В момента борбата е изключително силна.

Онези, които държат властта, не искат да я изпуснат. Има хора, които желаят да променят човешката парадигма. И влизат в конфликт с властимащите.

Битката в момента е как ще изглежда света след коронавируса. И кой ще успее да го управлява.

В момента в САЩ се води скрита граждански война, казва д-р Стоилов.  Зад Тръмп стоят войската, генералите, Пентагона. Но неговите противници са Хилъри Кинтън, медиите, Холивудският елит.



Желаещите да въвеждат нов ред се възползват от ограниченията заради пандемията. И това, че хората са заставени да стоят по домовете си. Те в момента са се активирали.

В САЩ са построени цели градове тунели. В тях живеят отвлечени от целия свят деца. От тях вземат адреналин – хормон, който се отделя от надбъбречната жлеза.

Преди време са правени коментари, че цялата световна интернет мрежа може да бъде изключена за 3 дни. Ако се наложи да се водят реални военни действия.

През месец октомври точно в град Ухан в Китай се е провела военна спартакиада. От САЩ са пристигнали между 200 и 300 военни. И след това вирусът се появил.

Характерно за коронавируса е, че той мутира много бързо.

В момента той е различен в САЩ, в Китай, в Италия, в Испания и в останалите страни. Не е ясно дали е бил конструиран за различните националности по различен начин. Или просто променливостта е негова функция.

Още един любопитен факт. Докато светът е в пандемия, по целия свят монтират 5G мрежи. Това се случва през нощта. В София вече има 3 – в молове и в хотел. В Пловдив са два. Това монтиране се случва на тъмно и тихо, без да се търси обществен отглас.

Тези системи не могат да функционират без спътниците на Мъск.

Но Путин забавя въвеждането на територията на Русия с 2 години.

Още непознати и изключително важни факти ще  научите от видеото долу. От въпросите на Христина Котларска и от отговорите на д-р Стоилов.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.