Калин Терзийски закъса с парите, разпродава картините си! (Вижте ги, по 120 лв. са)

0
385

Калин Терзийски пусна за продан картините си, за да върже двата края по време на кризата, която става все по-голяма!

Известният писател Калин Терзийски е и художник. Той често твори в тази насока и именно това си начинание използва сега, за да си оправи финансовото положение по време на пандемията.

Калин Терзийски
Калин Терзийски закъса с парите

ГЛОБАЛНА РАЗПРОДАЖБА

Не се чудете: думи като „тотална“ и „глобална“, както и представки като „мега“ и „ултра“ вече са част от арсенала. На това, което наричат advertising, други като Бернайс наричат „пропаганда“, а аз наричам промиване на мозъци. Но така де. И сега в момента някой ни продава пандемия.

Аз пък останах с цял наръч картини след изложбата. И колкото и много да се продадоха – пак останаха, а картини дОма не бива да седят. В химията се казва – отнемането на продукта ускорява реакцията. Отнемането на картините от средата ускорява реакцията на творенето на нови. И така нататък.



И затова – тотално без да ме интересува какво обезценяване извършвам, глобално ги обявявам за продан по 120 лева парчето. Който ме обвини в неуважение към изкуството – нека дойде да поговори с мене за майсторите на Кватроченто или за прерафаелитите. И така нататък. Ей ги тука непродадените, цял наръч, по 120 лева бройката (парчето, къса, чувала и т.н.). Ами – граби, народе мой.“, написа художникът във Фейсбук.

За него това е прекалено ниска цена, но е факт, че малко хора биха дали 120 лв. за картина, особено в днешните смутни времена.

Вижте картините и сами преценете дали си струват парите!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.