Това са скритите послания във визията на херцогиня Кейт вчера

0
207

Обикновеният човек вижда в облеклото и в бижутата на кралското семейство изящество, лукс и стил

Херцогиня Кейт пристига за опелото на принц Филип Сн: ФБ

Запознатият с традициите в британското кралско семейство разчита скритите послания във визията на монархическото семейство.

Открай време британската кралица е известна с брошките, които носи. Но те не са просто допълнение към тоалета или демонстрация на съкровища. Те са скрити знаци за задоволство или за не толкова положителни емоции към хората, с които предстои да се срещне.

Същото се отнася и за начина, по който държи или поставя своята дамска чанта.

Погребението на принц Филип на 17 април протече по предварително начертан от него план. Едното от изискванията му е било членовете на фамилията да не носят военни униформи, а цивилни тоалети. По този начин искал те да се чувстват по-близки и по-сплотени, и това послание да предадат на света. Да покажат, че след Бог, семейството е най-важното, най-значимото и най-свято нещо в живота на всеки човек.



Заради пандемията от Ковид на церемонията присъстваха едва 30 гости. При други обстоятелства в параклиса „Сейнт Джордж“ щяха да се съберат 800 души гости от цял свят.

По време на церемонията и опелото, семейството на принц Филип носеше черни предпазни маски. Всички седяха на разстояние едни от други. Тотална дисциплина. По този начин за пореден път доказаха, че са абсолютен еталон за подражание и са достоен пример за своите поданици и за света.

Заръките на принц Филип и тяхното изпълнение от неговото семейство за пореден път показаха, че те не случайно са големи световни лидери.

По традиция погледите на световните медии отделиха специално място на дамите.

Британската кралица впечатли за пореден път със своя силен дух и кураж.

Херцогиня Кейт отново показа, че е отличничката на британското кралско семейство. Тя изпъкна с елегантна и стилна визия. А бижутата, които беше подбрала за случая, носеха скрито послание.

Експерти по кралския етикет коментираха в британската преса, че чрез бижутата херцогиня Кейт е засвидетелствала по един уникален начин своята съпричастност към опечалената Кралица.

Обеците с диаманти и с перли, и перленото колие са част от съкровищата на Елизабет Втора. Тези бижута са били носени и от принцеса Даяна. А на 17 април херцогиня Кейт показа своето високо морално отношение към силните жени, нейни предшественички – Кралицата и принцеса Даяна.

Видеото долу на Royal Insider News е посветено точно на това проникновение.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.