Астронавт направи сензационни разкрития за извънземните

0
312

Мичъл твърди, че именно те са предотвратили ядрената война между САЩ и Русия

Американският астронавт Едгър Мичъл, който е един от участниците в космическата експедиция до Луната направи сензационни разкрития за извънземните.

Вестник „Дейли мейл” излезе с материал, в който отбелязва, че според твърденията на астронавта, американски военни, заемащи високи постове са виждали корабите на извънземните по време на тестовете на ядрено оръжие, извършени в средата на миналия век.

Астронавтът Едгър Мичъл твърди, че основната цел на извънземните била да разучат възможностите на военната сфера.
Американецът посочва, че след проведените многобройни разговори с различни хора на тази тема, е стигнал до извода, че именно извънземните са успели да предотвратят старта на нови военни действия и да бъде постигнат мир на Земята.

Мичъл твърди, че именно те са предотвратили ядрената война между САЩ и Русия
Мичъл твърди, че именно те са предотвратили ядрената война между САЩ и Русия

Вестникът отбелязва, че според хората, които вярват в съществуването на извънземните, фактът, че пришълците са се появили именно в момента, в който е създавано ядреното оръжие никак не е случаен и не може да става дума за съвпадение.
Те твърдят, че извънземните са имали опасения, че хората могат да бъдат огромна заплаха не само за планетата Земя.



Малко след като американският астронавт Едгър Мичъл направи това сензационно разкритие, от НАСА побързаха да се разграничат от тези твърдения. Те не оспорват, че Мичъл е велик американец, но по отношение на този въпрос не споделят мнението му.
Запознати посочват, че Едгър Дийн Мичъл е бивш американски астронавт и е шестия човек, който е стъпил на земята. Той е бил пилот на лунния модул на Аполо 14, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.