Нови доказателства потвърждават съществуването на извънземни

0
429

Информацията бе представена пред 10 000 души

Изплуваха нова порция доказателства , която сочи, че извънземни наистина съществуват.

Екип от учени показа непубликувани досега фотоси от инцидента в Розуел. Всички последователи на идеята за съществуването на извънземни цивилизации застават твърдо зад убежденията си. Екипът учени е представил неоспорими доказателства за съществуването на извънземни пред зала с 10 хиляди човека в столицата на Мексико – Мексико сити.

Странното същество от 1947 година уловено на фотосите, е било забелязано в ранчо край градчето Розуел.
Официалната версия, разпространена тогава по случая гласи, че се е разбил аеростат с екипаж. Изследователите на извънземни и техния начин на живот обаче са категорични, че в случая става въпрос за представители на друга цивилизация.

Информацията бе представена пред 10 000 души
Информацията бе представена пред 10 000 души

Уфологът Ричард Долън разкрива, че анализът, който е бил направен на съществото от фотоса сочи, че в случая не става въпрос за мумия, нито пък за млекопитаещо или човешко същество, не е и изкуствено изработен модел.



Припомняме, че преди четири години случаят от 1947 година бе разсекретен частично. И до днес обаче мистерията не е разгадана и има много повече въпроси, които стоят пред уфолозите, отколкото отговорите, които са си дали.

Само преди няколко дни темата за извънземни отново разбуни духовете, след като камерите на Международната космическа станция заснеха розова опашка. По всяка вероятност става въпрос за НЛО. Кадрите от заснетото любопитно видео бяха качени на официалния сайт на НАСА, на който може да се следи непрестанно, случващото се в космическото пространство.
Видеото е заснето на 3 август, а новината разпали отново темата. Мнозина смятат, че астронавтите на борда на станцията са под непрестанното наблюдение на извънземните, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.