Срам: Това, което направи Станимир Гъмов, втрещи всички!

0
284

Станимир Гъмов отново се изложи

Актьорът Станимир Гъмов, който в началото се къпеше в народната любов заради шегаджийския си нрав, сега се превърна в най-недолюбвания съквартирант. Той не само че обира негативите на аудиторията, ами пожънал и огромен срам в къщата. Защото успял вече да се изпусне в гащите. Това, което направи комика, буквално втрещило всички.

Спор няма, че Къщата на Големия брат е шикозна и луксозна, но пък дефекта й е , че има само една тоалетна. Другата е непрекосновена, защото се намира в отделната стая на дует Ритон и в нея никой няма право да припарва.

Станимир Гъмов се орезили в Къщата
Станимир Гъмов се орезили в Къщата

Затова пред единственото специално място в Къщата понякога се вие огромна опашка, ако някой от участниците се забави повече, пише Пик.
Въпросната вечер Станимир Гъмов отново прекалил с чашката, както това се случвало често и затова упорито кръстосвал около тоалетната. Той марширувал почти половин час пред нея, защото вътре „заседнала” естрададжийката Кристина Димитрова. Певицата имала някакъв стомашен проблем и затова се забавила, и не успяла навреме да я освободи.

Той непрекъснато подканял екс дуетната половинка на Орлин Горанов, като я изнервил до краен предел. И в един момент замлъкнал,защото се изпуснал в гащите, разкриват от кухнята на шоуто. След като свършил белята обаче той моментално поискал от продуцентите на шоуто да не излъчват конфузните кадри. Понеже те щели да до съсипят имиджа му, който и без това е смачкан заради сприхавия му нрав.



Съквартирантите също го подложили на унищожителни подигравки, но той се разфучал, озъбил им се жестоко и се скрил в спалнята. Комикът допуснал в спалнята единствено Преслава. Но когато малко по-късно там се опитала да влезне и Кичка Бодурова, скандала бил чутовен. По маниера си Станимир Гъмов излял върху нея кофа с грозни и вулгарни думи. „Сякаш лешояд се заби в мен”, разказвала по-късно естрадната прима, цялата обляна в сълзи, пред единствената си дружка вътре Кристина Димитрова.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.