Кичка Бодурова изригна: Тя не си мие ръцете и хърка! (Още за ВИП-изцепките)

0
337

Кичка Бодурова си спечели враг завинаги

Кичка Бодурова сгази здравата лука с тези свои думи. Ернестина не може да прости казаното от Кичка Бодурова. Въпреки грозните слова по неин адрес, съпругата на режисьора Андрей Слабаков реши да не слиза на „нейното ниво”.

И всичко тръгна от дребно на вид обстоятелство. А то бе, че Ернестина имаше неблагоразумието по-шумно да влезе в спалнята, докато звездата на родната естради си поспиваше до обяд. Това накара Кичка Бодурова яростно да изригне и да наговори куп неприятни неща зад гърба на актрисата, пише Пик.

Тя наточи стрелите си срещу „майка Тереза” в Къщата и защото последната открито не я долюбва, и непрекъснато я номинира за изгонване. След като нещата между нея и дует Ритон се кротнаха временно, тя реши да разбие крепостта отвътре, като „сподели” с единствената си съзаклятничка Кристина Димитрова някои гнусни неща за врагинята си.

Кичка Бодурова е искрено възмутена
Кичка Бодурова е искрено възмутена

Първият „компромат”, който естрадната прима изстреля срещу Ерна бе, че тя много хърка. След като подочу какви ги е наприказвала за нея Кичка, актрисата буквално трудно успя да си намери място в трапезарията.



Въпреки провокацията тя все пак успя и не отговори подобаващо на провокацията. На езика й беше да издаде „женските тайни” на певицата, но пред Зравка ои Катя от „Ритон” предпочете да замълчи. Вероятно се въздържа, защото наближава големия финал, подозират зрителите на шоуто.

Другата „истина”, която естрадната прима разкри пред колежката си бе не по-малко взривоопасна. Под сурдинка тя сподели, че Ернестина Шинова има много ниска лична хигиена. „Забелязах, че рядко ходи до банята. А и като излиза от тоалетната, не си мие ръцете”, конспиративно изклюкари на бившата дуетна половинка на Орлин Горанов тя.

Ернестина Шинова все пак се въздържа по една или друга причина и устоя на подстрекателството. Но определено всеки, който я познава е категоричен, че заради тези ВИП-изцепки на естрададжийката тя си е спечелила враг вовеки в нейно лице.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.