Това „сбогом“ от Николета Лозанова накара хиляди да плачат!

0
377

Николета Лозанова слиза от ефира за месец, което причини мъка на феновете ѝ!

Николета Лозанова в неделя вечер ще се появи за последен път в ефира на Би Ти Ви за това лято, тъй като вторият сезон на „Папараци“ приключва. Бившата плеймейтка обяви решението си във Facebook. Това се оказа като студен душ за много от почитателите ѝ, предимно за мъжете.

„Ех, замина ми лятото, останах без телевизия чак до септември. Само теб гледам, Ники, ти си радост за окото. Не знам как ще издържа цял един месец без сладките ти думи в ефир.“ – пише един от феновете на чаровната Николета Лозанова.

Николета Лозанова по време на работа
Николета Лозанова по време на работа

Както е известно, бившата на Валери Божинов се подвизава като тв водеща от 3 години насам. Нейният път бе проправен от продуцентите Иван и Андрей, които неизменно я назначаваха на работа в своите предавания. Първоначално Ники беше репортер в „Къртицата“, а после стана водеща на несъществуващото вече „Поверително от NL“. За да огрее и хита на БТВ „Папараци“.

За тези 3 години Николета Лозанова събра много фенове сред зрителите, но се говори, че тя не е долюбвана сред журналистите в Би Ти Ви. Главната причина е в това, че Ники няма образованието да води предаване и изобщо да работи в медия, но го прави. Това карало останалите в телевизията да се чувстват недооценени.

Явно според Андрей и Иван обаче бившата Мис Плеймейт се справя отлично. Самата тя разкри, че ще бъде водеща на „Папараци“ и през следващия сезон, който трябва да стартира през месец септември.



„Докато събирам пълноценно тен, вие събирайте здраво сили за септемврийските ми изяви.“ – написа Николета преди няколко дни.

Нейното „сбогом“ до този момент се възприема по-тежко от мъжката част от зрителите. Говори се, че много от мъжете следят предаването само заради водещата, която ги привличала визуално. Затова изобщо не е чудно, че продуцентите искат да я задържат като лице на „Папараци“.

„Много ясно, че хората искат да си продадат продукта, а това става предимно чрез визията, така е в телевизията. Защото Николета може да е всякаква, но изглежда супер и се поддържа ежедневно. Това, разбира се, се харесва на уважаемия зрител, който иска да гледа нещо красиво вечер пред телевизора.“ – смята друг фен на бившето гадже на Ники Михайлов.

Що се отнася до лятната почивка на Ни Ло на плажа, очаква се да я прекара само с дъщеря си Никол, тъй като от над година хубавицата е без партньор в живота. Тя обаче твърди, че това не я натъжава и я зарежда с повече енергия за работа.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.