Люси Иларионов пострада тежко в Къщата! Викат линейка

0
309

Люси Иларионов пострада тежко

Режисьорът Люси Иларионов бил на крачка от сериозен инцидент. Пухкавелкото така уплашил съквартирантите си, че замалко в Къщата на Големия брат не нахлул екип на спешна помощ. Всичко се разминало на косъм. Драмата се разиграла заради една от мисиите на ВИП Брадър, при която любимия на певицата Ани Хоанг трябваше да се бори мъжки, за да не пострада бюджета на съквартирантите.

Извънгабаритният режисьор на чалга клипове от години има проблем с наднорменото си тегло. Според една от горещите клюки той натрупал излишните телеса от стрес, след което повече така и не успял да ги свали, пише Пик.

Люси Иларионов се отървал на косъм
Люси Иларионов се отървал на косъм

Причината била развода със съпругата му, моделката Преслава, по която Люси продължавал да въздиша. Преди това той бил добре сложен мъж, но след пищната сватба и скоростния развод шишкавелкото така и не успял да се вземе в ръце и да стабилизира повече килограмите си. Затова мисията, с която го натовари ВИП Брадър била равна на тежко престъпление, негодуват звездите в Къщата.

Припомняме, че заради поставената задача той бе принуден да изяде тостери, като количеството им бе да е колкото възможно повече. Лошото е, че преди това Люси Иларионов погълнал цяла чиния с кус-кус и това не само му дошло в повече, но замалко не го вкарало в болницата.



Оттогава ВИП-овете не спират да се чудят кака така Големия брат се изгаври с извънгабаритния режисьор, като го накара да погълне енергийните бомби, при положение че има проблем с теглото си и трябва скоростно да отслабва.

Въпреки че Люси се размина с болницата, той няколко дни се чувствал страшно зле, а от шоуто потулили инцидента, разкриват източници.
„Този човек трябва да се лекува, а продуцентите от шоуто го карат да яде мазнотии. Ами това си е чисто престъпление”, са и коментарите на гневни фенове.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.