Лъсна мръсната тайна на Моника Валериева! (Ето как я закопа Люси)

0
362

Лъсна истинското лице на Моника Валериева

Моника Валериева и Люси се хванаха гуша за гуша в Къщата, защото той й показа истинския образ. Режисьорът подпали заради хвалбите на плеймейтката, че обикаля тузарски дестинации, романтично гадже й подарило „Бентли”, живее охолен живот, а е без ден трудов стаж. А въпрос колко й са пластичните операции, тя изброи само корекция на носа, импланти в гърдите и напомпани джуки. Което Люси отрази като поредната измама.Затова директно я номинира за изгонване. Мотивира се с убеждението, че доходите и високия й стандарт на живот идват от упражняването на най-древната професия.

ВИП Брадър поднесе поредната изненада с публични номинации. Това нажежи обстановката и предизвика трусове от малки, вулканични скандали. Първа подпали фитила моделката Мона. Манекенката не успя място да си намери от изгонването на ММА боеца Деян Топалски. За нея той бил „най-качествения човек и мъжко момче”, и съжалението за това изстреля директно в лицето на останалите мъже. „Тук останахме най-големите тъпанари”, не се сдържа тя.

Люси Иларионов разби Моника
Люси Иларионов разби Моника

Най-бурно на епитетите й реагираха Джино и Люси, чието его бе накърнено. Американският баровец дори я нарече кифла и дълго съскаше по неин адрес.Луна също попадна под ударите на останалите, защото отново отказа да чисти, с трика, че е болна.

Двете с Моника Валериева и Кичка Бодурова събраха най-голям брой негативни номинации.Борбата за кухнята подпали нови диви страсти. Този път на пангала се оказа Станимир Гъмов. Кой ще командва в кухнята и властва над манджите, и подправките докара почти инфарктна кавга между Кичка и комика.



В Изповедалнята Луна предложи брак на премиера Бойко Борисов. Пожела да му стане съпруга, защото и „двамата живеели като кучета” и след като се вземат има шанс да я направи президент. Обеща да му пее на ухо всяка сутрин, а вечер да го възхвалява в оди. Това взриви от кеф останалите. Единствена Моника Валериева не се разсмя на шегата й. Тя бе в шок от болезнена откровеност на омразния й Люси.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.