Разбиха сърцата на Моника Валериева и Светлана Василева! (Още за драмата)

0
754

Моника Валериева и Светлана Василева са съкрушени

Моника Валериева и Светлана Василева са с разбити сърца. Любовни трепети разтресоха Къщата на ВИП Брадър. Двете плеймейтки, които влезнаха в Къщата като врагове, обединиха усилия за обща цел. Защото изненадващо двете мъжемелачки бяха уцелени от стрелите на Амур.

Изненадващо актьора Станимир Гъмов стана обект на ужахване от скандалната моделка Моника.Тя сътвори различни хватки, доколкото умее, за да привлече вниманието му. Бясна, че и Преслава си го е нарочила, манекенката промени тактиката си. Реши да се държи много мило, като се съгласяваше с всяка негова дума и цвилеше на шегите му.

Светлана Василева и Моника Валериева кроят планове за свалки
Светлана Василева и Моника Валериева кроят планове за свалки

Моника и Светлана измислиха прякор на топ певицата Преслава „лунна кокошка”, а на Гумов- „петела”, за да ги обсъждат, без да подозират останалите за кого става дума. Светлана Василева, която я спрягаше за своя приятелка и се хвърли на врата й при влизането в Къщата, не се посвени да я одумва злобливо. Те бяха категорични, че Преслава винаги иска да е център на внимание, що се касае до мъжко присъствие.

Бившият шоумен и настоящ главен готвач Иво Танев така запали сърцето на Светлана, че тя не спря да пъшка и охка през цялото време. И то само с един релаксиращ масаж край басейна.



Той обаче не се поддаде на съблазънта. Гологлавият мъж й каза, че брака с жена му е на 27 години, колкото е нейната възраст. И я срази с думите, че съпругата му е също толкова красива, колкото е и тя.

Двете седмици изолация си казаха тежката дума и стрелите на Амур жестоко удариха двете палави плеймейтки. Бдителни зрители обаче подозират, че Моника Валериева чисти имидж, като се влюбва в беден актьор.Ореол на скромно девойче иска да си сложи и Светлана Василева, скандално известна като Гонзовица. Но с номерата си да охка и пъшка, за да съблазнява женен мъж, триковете й няма как да минат.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.