Няма да повярвате на какво направи Николета Лозанова щерка си! (СНИМКИ)

0
423

Николета Лозанова не пропусна да отбележи чуждия празник!

В България масово се празнува Хелоуин, въпреки че традициите на този езически обичай нямат нищо общо с нашия народ. Николета Лозанова явно не прави изключение, защото вече е подготвила щерка си за довечера.

Николета Лозанова
Николета Лозанова се мъчи да напомни за себе си

Малката и сладка Никол, която е едва на 5 г., е пременена от майка си в жената – котка. Тя е в черен костюм, с котешки уши и котешки грим.

Николета и Никол явно ще празнуват здраво довечера и още отсега се подготвят. Всъщност обаче голяма е вероятността това облекло на малката сладурана да е за детската й градина, понеже в някои детски градини децата се забавляват по случай Хелоуин.

Както винаги, и този път Николета Лозанова среща голям брой критици в публикацията си във Фейсбук. Тя сложи снимките на дъщеря си и веднага се появиха хора, които да не го одобрят.



„Това е малко дете, а тя го прави на чучело. Едва ли самото то е искало да се облече така, всичко пак е реклама на майка му.“ – пише форумник.

Все пак да не забравяме, че НиЛо обича да си прави ПР и по всякакъв начин да напомня за себе си. Може би това днес е един от начините.

Откакто напусна „Папараци“, бившата плеймейтка остана някак на заден план в медийното пространство. Около седмица-две се коментираше, че ще влезе във „ВИП Брадър“, но и това не се случи.

Затова в момента Ники не е много актуална и търси как да стане отново. Вижте снимките на детето й!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.