Мила родна картинка: Докато лекари и доценти едва свързват двата края, Тото от “СкандаУ” взима луди пари на месец!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Тото от “СкандаУ” си докарва огромни приходи от своята професия на рапър!

Милата родна картинка лъсна с пълна сила по време на снощния лайф на шоуто “ВИП Брадър”. Тогава се разбра, че Тото от “СкандаУ” печели около 15 пъти повече от един лекар, борещ се да спаси човешки живот всеки ден.

Тото от СкандаУ

Тото от “СкандаУ” взима луди пари

Йонислав Йотов призна пред Миглена Ангелова, че месечните му доходи са между 15 и 20 хил. лв. Нещо, което шокира мнозина, тъй като хора с доста по-престижни професии взимат далеч по-малко.

Рапърът дори понякога си докарва и доста повече. В най-силните си месеци той изкарва по 17 хил. лв. на седмица, което е безумно много и надхвърля заплатата на повечето хора в България. Самият хип-хоп изпълнител го каза в Къщата.

Маргарита Хранова, която е единствената истинска звезда вътре, печели в пъти по-малко. Тя самата дори няма реална представа как стоят нещата днес, защото сподели, че едва ли Тото от “СкандаУ” взима повече от хилядарка на участие, а това в наши дни е нищо.


Може би именно високите му доходи го карат да има такова голямо самочувствие. Рапърът е определян от мнозина като най-арогантния и самовлюбен съквартирант в Къщата тази година.

Той е имал доста тежко детство, тъй като семейството му е тънело в нищета във Враца. Често са нямали какво да ядат и едва са свързвали двата края.

Видял какво е да си беден, Тото днес сякаш избива някакви комплекси. Той на всяка цена държи хората да знаят колко много пари печели и как е изключително добре финансово.

loading...Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Един отговор to “Мила родна картинка: Докато лекари и доценти едва свързват двата края, Тото от “СкандаУ” взима луди пари на месец!”

  1. Luci

    окт. 31. 2017

    Кои казва че лекар и доцент ве вземат пари.Наи пресния пример е министъра на здравеопазването с комисионните.Не взема другия персонал дето гърби денонощно а тези харантутници професори доценти и др. Гушат безподобно.Изнудват хората да си плащат договорчете комисионни и др.Не пишете само глупости.

    Reply to this comment

Добавете коментар