Мъка: Жана Бергендорф губи сина си

0
317

Жана Бергендорф може повече да не види единственото си дете!

Звездата на тазгодишния „ВИП Брадър“ Жана Бергендорф е застигната от нова доза мъка и разочарования. Има вероятност певицата вече да не види никога своя син Леон.

Бившият мъж на победителката от X Factor 2013 в момента се грижи за детето им в Дания. Той го прибра при себе си, след като Жана бе хваната с наркотици.

Докато тя се подвизава в Къщата обаче, бащата на Леон се заричал повече да не върне детето в България. Дори се говори, че той вече е подал иск за пълно попечителство.

Жана Бергендорф ще бъде сполетяна от нещо ужасно
Жана Бергендорф ще бъде сполетяна от нещо ужасно

Самата Жана Бергендорф странно защо изобщо не споменава своя син и за 5 дни от „ВИП Брадър“ досега не сме чули нито веднъж да разказва нещо за него.



Точно на противоположния полюс бе представянето ѝ в X Factor преди 3 години. Тогава тя не спря да говори как ѝ трябва победата, защото така ще има старт в кариерата, който ще ѝ позволи да отглежда детето си.

Това сякаш трогна зрителите и те наистина ѝ осигуриха крайния успех в музикалното шоу. Мнозина обаче се почувстваха предадени от нея, когато узнаха, че употребява наркотици.

Според доста източници, Жана Бергендорф не се друса само с трева, но и с много по-тежки забранени вещества. Някои си обясняват именно с това неадекватното ѝ поведение в Къщата.

„Тя крещи не на място, плаче за глупости, общо взето е неадекватна. Сякаш се намира в абстиненция.“ – пишат по форумите.

Все по-вероятно става бившият мъж на Жана да ѝ отнеме завинаги сина. На запад са изключително стриктни и сурови по отношение на наркотиците, а освен това бащата на Леон има много високи доходи, по-високи дори от Жана.

Има слухове, че поп дивата е влязла във „ВИП Брадър“ с ясната уговорка с екипа на шоуто, че трябва да си изчисти имиджа. Затова досега всички в предаването и гостите в студиото я хвалят, без реално тя да е направила нещо кой знае какво.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.