Виктория Бекъм разкри най-големия кошмар в своя живот!

0
537

Виктория Бекъм е преживяла ужасни неща като малка!

Днес тя е омъжена за една от големите футболни звезди, но надали някой е предполагал преди 30 години, че това ще се случи. Виктория Бекъм е имала кошмарно детство и не го крие.

Виктория Бекъм
Виктория Бекъм е била тормозена в училище

Когато е била ученичка, Вики е била истински аутсайдер. Няма е приятели и е търпяла какви ли не подигравки.

„Сега може да е модна богиня и да се намира на върха на целия свят, но младата Викторя е била подлагана на постоянен тормоз от своите връстници. „Гимназията беше Ад! Децата взимаха какви ли не боклуци и ме замеряха с тях, а аз просто си стоях мирно. Нямах абсолютно никакви приятели. Постояно ме бутаха и заплашваха, че ще ме пребият”.“ – споделя съпругата на Дейвид Бекъм.

Нещата за нея са започнали да се променят едва след като завършила училище. Тогава видимо се разхубавила и срещнала Джери Халиуел, която я въвела в момичешката поп банда „Спайс гърлс“.



„Когато станах част от „Спайс гърлс“, изведнъж хората, които ми се подиграваха, искаха да ми бъдат приятели. Беше странно. Човек, който е изсипал по теб какви ли не обиди, вече е мил с теб и се прави на добър.“ – казва още Пош спайс.

В крайна сметка Виктория Бекъм бързо успява да загърби миналото си и става много по-самоуверена. Днес всички я познават като жена с изключително твърд характер.

„Не е тайна, че командва Дейвид. Това не е лошо, защото на него му трябва именно твърда женска ръка.“ – пишат на Острова.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.