Spice girls срина Виктория Бекъм: Гадна предателка, забрави откъде тръгна!

0
335

Виктория Бекъм получи внезапен удар от своите някогашни дружки!

Ужасът, който Виктория Бекъм е трябвало да изживее, научавайки, че момичетата, с които проби едно време, са срещу нея, със сигурност е бил голям. Певицата вече е един от враговете на своите бивши приятелки.

Виктория Бекъм
Виктория Бекъм отряза Spice girls и те й се нахвърлиха

Вики вече е персона нонграта в очите на останалите от Spice girls. Причината е, че не желае да се включи в турнето, което има за цел да ознаменува завръщането на групата.

Мел Си се изказа изключително остро срещу футболната съпруга. Тя възприема поведението й като предателско.

„Виктория беше приела да се включи, но изведнъж се отметна. Не се прави така, забрави откъде тръгна. Ние бяхме едно цяло и искаме да се върнем всички, иначе няма смисъл.“ – смята Мелани.



Останалите от групата също са бесни на Виктория Бекъм. Те не могат да повярват, че до такава степен ги е забравила и се е направо самозабравила.

„Ние я знаем още откакто не беше Бекъм. Познаваме я по-добре от много други, които смята за приятели. А тя ни заби нож в гърба.“ – вайка се Мел Би.

Вики дълго време упорстваше да се завърне в групата, но преди месец излезе информация, че е склонила. Сега обаче се оказва, че се е отнетнала и няма да участва в лятното турне на Spice girls.

Причината е, че г-жа Бекъм няма нужда от допълнителни пари, за разлика от останалите певици, които явно са го закъсали откъм доходи. Вики притежава много успешни модни брандове в Англия и САЩ, от които печели достатъчно. Тя не се има вече за певица и не желае да се връща към миналото си.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.