Виктория Бекъм: За да изглеждате като мен, ви трябват само две лъжички от този еликсир!

0
708

Виктория Бекъм разкри тайната си, вече е ясно защо изглежда толкова добре на тези години!

Тя е 43-годишна, но тялото й е като на 23-годишна. Това е така, тъй като Виктория Бекъм е жена, която се поддържа ежедневно.

Виктория Бекъм
Виктория Бекъм изглежда прекрасно, нали?

Това поддържане не се състои само във физически упражнения и в начина й на хранене. То става чрез консумацията на един еликсир, с който метаболизмът става като нов.

Става въпрос за ябълков оцет. Вики постоянно го пие преди хранене и има уникален ефект. Доверете й се, защото виждате как изглежда.

„Пия ябълков оцет преди всяко хранене от години. След хранене обаче е напълно противопоказано да се приема поне час-два. Ако искате да изглеждате перфектно, спазвайте тези изисквания.“ – споделя Виктория Бекъм.



Ябълковият оцет се приема само на празен стомах, защото иначе пречи на храносмилането. Това е важно да се спазва.

Разбира се, той не се приема чист, а разреден. Пускат се 2 суп. лъж. в 300 мл. вода и се получава страхотна напитка. Тя се консумира наведнъж преди хранене, преди следващото трябва да се направи нова.

Съпругата на Дейвид Бекъм е ограничила максимално солта и захарта. Това още повече й помага да не пълнее.

„В един момент стигнах нивото, в което спрях да отслабвам, но започнах да не пълнея. Страхотно е да поддържаш фигурата си еднакво красива.“ – казва още спайската.

Като се има предвид, че Вики е родила четири деца, изглежда като истинско чудо нейният външен вид. Тя е доказателството, че чудесата съществуват и трябва да се борим за тях.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.