Хитова диета топи мазнините, без да се лишавате от нищо

0
411

Тази диета топяща мазнините е на път да се превърне в една от най-популярните в световен мащаб, тъй като е изключително лесна за спазване

С тази хитова диета можете гарантирано да стопите мазнините по тялото си при това, без да ви се налага да се лишавате от каквото и да било.

Диетата, топяща безотказно мазнините е наречена условно 16:8, тъй като осем часа ядете, каквото ви душа пожелае, а през останалите 16 не приемате нищо друго освен вода или неподсладен чай.
Правилото е изключително просто и лесно за спазване – от 10 до 18 ч. хапвате, каквото и колкото пожелаете (разбира се, без да прекалявате с количествата), а през останалото време приемате само вода или чай, без подсладители.

мазнините
Тази диета топяща мазнините е на път да се превърне в една от най-популярните в световен мащаб, тъй като е изключително лесна за спазване

Тази диета топяща мазнините е на път да се превърне в една от най-популярните в световен мащаб, тъй като е изключително лесна за спазване.

Не изисква планиране, приготвяне на специална храна и дълги часове пазаруване в хранителните магазини.
Няма да ви се налага и да броите калории.



Специалистите са категорични, че по този начин ускорявате метаболизма си и подпомагате дейността на организма по изхвърлянето на излишните мазнини и натрупалите се токсини и шлаки.

Ако искате да ускорите процеса на отслабване, то тогава ще трябва да усложните малко хранителния режим като заложите на здравословни и немазни храни.

С тяхна помощ ще приемате по-малко калории, а в същото време ще получавате повече полезни хранителни вещества и енергия, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.