Протежето на Милен Цветков унищожи шавливото си гадже!

0
461

Даниел Петканов си го върна тъпкано. Лудия репортер от „Часът на Милен Цветков“ разби Александра Богданска!

От няколко дни целият интернет ври и кипи, защото протежето на Милен Цветков сам призна, че е рогоносец. Гаджето му Александра Богданска го е лъгала с месеци, дори години, както писахме вече.

Най-неприятното за красавицата обаче е, че Даниел Петканов се оказа доста отмъстителен човек. Тъй като е популярна личност и е наясно, че много хора следят профила му във Facebook, младият журналист просто разби любимата си с разлритията си.

Запознати твърдят, че Александра била направо съсипана и дори много компании се отказали от услугите ѝ като модел и рекламно лице.

Даниел Петканов си го върна на Александра Богданска
Протежето на Милен Цветков си го върна на Александра Богданска

На всичкото отгоре новият прякор на хубавицата я направи за смях пред обществеността. Тя бе кръстена с прозвището „Сашка с пръста„. То идва от снимката, която публикува Петканов, където италианският любовник на Богданска е вкрал пръста си в устата ѝ.



„Ясно е, че е наранен, но си личи, че иска да я съсипе. Възползва се от това, че е известен, за да я злепоставя публично по всякакъв начин. Не е много мъжко, но пък е разбираемо.“ – коментират в обществените среди.

Самият Даниел Петканов се щракна с приятел в снимка, на която и двамата са с пръст в уста. По този начин двамата открито се подиграват на Александра Богданска.

Общественото мнение засега е изцяло на страната на Лудия репортер. Вече бившата му годеница е наричана из формуите с какви ли не епитети, уронващи достойнството й.

Това е причината Александра да изтрие статуса си, дошъл веднага след като се разбра, че е изневерявала системно на Петканов.

Тя написа, че все пак накрая всички умираме. После обаче премахна написаното, понеже бе залята от чудовищни обиди.

Припомняме, че преди два дни протежето на Милен Цветков разкри, че Богданска му е слагала рога с различни чужденци, надявайки се някой от тях да я уреди на работа зад граница.

Репортерът бе много влюбен и затова ударът за него бе огромен. Той обаче използва максимално добре факта, че е известен, за да отмъсти подобаващо на жената, разбила сърцето му.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.