Кремена Халваджиян запали истинска война във Фейсбук: Хиляди провинциалисти искат да я линчуват!

0
415

Кремена Халваджиян предизвика гнева на хората от провинцията!

Модната стилистка Кремена Халваджиян вече няколко дни е в центъра на голям скандал във Фейсбук. Тя предизвика гнева на хиляди хора с това, което написа.

Кремена Халваджиян
Кремена Халваджиян запали мрежата

Креми изрази възмущението си от хората от провинцията, дошли в столицата. Тя сподели свои наблюдения как именно такива хора са направили голям боклук пред Народната библиотека.

Богаташката съпруга дори поиска визи и черни печати за тези, които не са от София, а пребивават там. Тя се показа като доста крайна жена, което не е приятна гледка.

Публикацията на жената на Маги Халваджиян обаче стана обект на множество критики. Безброй хора от провинцията я критикуват заради разделението, което налага.



„Не е важно къде си роден, а как си възпитан. Какво значение има София – провинцията, не мога да разбера. В столицата има също толкова некултурни хора, както навсякъде. Не бива да се обобщава така.“ – гласи един от коментарите в социалната мрежа.

Други са далеч по-остри в изказванията си. Те директно определят Кремена Халваджиян като сноб и не се съгласяват с нея по никакъв начин.

Постът на стилистката на „Като две капки вода“ набра такава популярност, че от Нова телевизия са й звънели за интервю. Наложи се милионерската съпруга да пише още нещо подобно.

Снощи Кремена е написала, че се гордее с рода си, защото е пето поколение софиянка. Затова никога няма да приеме провинциалистите, които правят боклук в родния й град.

Госпожа Халваджиян отдавна се изявява като грандама. Тя неведнъж е подчертавала, че мрази чалга музиката и посещава само културни мероприятия.

Кремена Халваджиян

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.