Драма! Николай Бареков изля мъката си

0
408

Николай Бареков носи болката вътре в себе си!

Голямата мъка на Николай Бареков излезе наяве. Тя не е свързана с политиката, нито с медиите, а с личния му живот, научи Topactualno.com.

Евродепутатът разкри пред Кристина Патрашкова в интервю за „Папараци“, че много страда от мига, в който първият му брак се е разпаднал. Той и до днес не можел да си прости, че реститутката Евгения го е напуснала.

Николай Бареков вини изцяло себе си за всичко, което е станало тогава. Работата му в Би Ти Ви му е коствала голямата му любов.

Николай Бареков носи своята мъка
Николай Бареков носи своята мъка

По онова време Ники е бил водещ на сутрешния блок по телевизия БТВ. Той е идвал на работа още преди да се съмне и си е тръгвал по тъмно.



По думите на Бареков става ясно, че Евгения просто не е издържала мъжът й да отсъства непрекъснато от вкъщи. Това е довело и до краха в отношенията им.

Заради чувството си на вина, тогавашният журналист е оставил всичко, което има, на жена си и сина си от нея. Двамата и до днес живеят в неговото жилище.

След тази любовна драма, Николай Бареков среща Мария Календерска. Този път нещата са различни, защото той вече не е водещ на сутрешен блок и работното му време е далеч по-разчупено.

В момента то дори е прекалено разчупено, защото работи в чужбина и единственото му задължение е да участва в гласуване на европейски решения.

Драмата на Николай Бареков не изглежда никак малка, защото той ясно намеква, че още има чувства към Евгения. Връщане назад обаче надали има, особено и предвид появата на втория му син – Александър.

Бареков преживя доста трусове в живота. Телевизията, в чието издигане дейно участва – ТВ7, затъна заради КТБ. После пък „България без цензура“ се провали на Изборите.

Това обаче за него явно са били дребни тревоги в сравнение с мъката по загубата на голямата му любов.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.