Докато Ирина Тенчева е в Къщата, Вихра Петрова я направи на пух и прах!

0
799

Ирина Тенчева получи зверски удар от бившата на мъжа си!

Вихра Петрова очевидно още не е преодоляла унижението от това, че мъжът й я напусна заради друга дама. Тази друга дама е Ирина Тенчева, която в момента присъства във „ВИП Брадър 2016“, припомня Topactualno.com.

Бившата съпруга на Иван Христов използва много умело факта, че Ирина не е харесвана от зрителите на шоуто. Вихра публикува във Facebook статия от своя сайт, в която почти всички участници в предаването на Нико Тупарев са разкритикувани жестоко.

От всички обаче Ирина Тенчева е най-жестоко унизена в статията, тъй като е описана като най-мразения от зрителите съквартирант. Това, разбира се, надали е случайно.

Ирина Тенчева
Ирина Тенчева

В статията се споменава, че няма нито един положителен коментар в мрежата относно Ирина. Всъщност е намерен един, но дори и той е доста подигравателен, защото гласи как тв водещата хаби парите на мъжа си.



Ирина Тенчева няма шанс за успех в шоуто, но се е запътила към финала. Тя изпълнява стратегия, в която е близка с повечето хора вътре и по този начин избягва успешно номинациите. Народът обаче не я харесва, което е най-важното в случая.

Говори се усилено, че от самото шоу поддържат Ирина заради близките отношения на продуцента с колегата му Иван Христов. Това може да докара тв водещата до финала, но едва ли ще го спечели.

Най-явен пример за това, че Биг Брадър стои зад гърба на Тенчева, са думите на Ники Кънчев. Той никога не се изказва негативно за нея и гледа винаги да я брани от нападките в студиото.

Във Facebook обаче тя е правена на нищо от седмици. Зрителите така жестоко я критикуват, че когато излезе и види за какво става въпрос, сигурно ще бъде потресена.

Единствените, които получиха добри думи в статията на Вихра Петрова, са Миглена Ангелова и Емануела. Това е логично, тъй като Меги е близка приятелка на Вихра от много време.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.