Какво се случва с Калин Врачански? Актьорът е неузнаваем

0
377

Калин Врачански сякаш е друг човек, убедени са близките му!

Настъпила е някаква огромна промяна у Калин Врачански. Актьорът е като нов човек. Той постоянно се смее и се облича покъртително за 35-годишен мъж.

Според запознати, звездата от „Стъклен дом“ страдал от нещо като страх от остаряване. Той правел всичко възможно да изглежда по-млад, но с това по-скоро ставал за смях.

Така например, по време на гостуването си в „Търси се“ тази сутрин, Калин Врачански се появи с дънки и бяла тениска, а отдолу носеше маратонки. Облеклото му беше присъщо за някой тийнейджър, но не и за мъж в средата на 30-те.

Освен това самото поведение на актьора изглеждаше някак неадекватно. Той сякаш беше прекалено развълнуван и не можеше да сдържа това свое вълнение. Смееше се на почти всичко, а в някои ситуации даже той самият беше смешен, изпадайки в нервни състояния.



Калин Врачански се промени
Калин Врачански е тотално нов човек

Визията на Калин Врачански също говори за това, че той не желае да остарее. Прическата му е променена и сега е тип 18-годишен моторист (междувпрочем той е заклет фен на моторите). Брадата му е изрядно намалена само до мустак и лека брадичка. На всичкото отгоре зъбите му сякаш са избелени, тъй като изглеждат по-различно от преди.

Всичко това актьорът го прави с цел да изглежда по-млад. Поведението и визията на тийнейджър го карат да се чувства идеален за младите мадами, по които всъщност си пада.

Клюката мълви, че Калин си бил паднал по-доста по-млада от него хубавица и за да не изглежда нелепо до нея, решил да се подмлади. Девойката била още в началните курсове на студентските си години.

Желанието за младост от страна на Врачански било породено и от притеснението му, че годините минават, а той все още е без семейство. Актьорът никога не се е женил и няма деца, а скоро ще чукне 36 г.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.