Можете ли да познаете чие е това бебе?

0
272

Звездно бебе лъсна на показ само месеци след раждането си!

За това бебе много българи говорят от февруари насам. То се казва Александър и е синче на доста известни хора. Малкият Сашко излезе на показ най-после.

Галена и Галин
Галена и Галин са родени един за друг

Става дума за детето на чалга певицата Галена и вафления бос Галин. Двамата станаха родители за втори път в началото на тази година, а сега показват за първи път своя втори син.

Фолк дивата публикува негови фотоси в социалната мрежа и написа колко много го обича. Тя се завърна бързо към работата си, след като роди, но твърди, че не е преставала да мисли за своята малка рожба.

Както е известно, Галена и Галин имат още един син. Това е 7-годишният Стефан, който след месец ще тръгне на училище.



Въпреки всички слухове за изневери и полигамия в брака им, любовта на изпълнителката на „Стара каравана“ с вафления бизнесмен изглежда много силна. Те са семейство от около десетилетие и са една от малкото двойки в тези среди, които толкова дълго не се разделят.

Сладкото бебе Сашко в момента е гледано предимно от бабите си. Това е положението в дома на всяка попфолк певица, защото знаем, че жените с тази професия обикалят цялата страна по участия.

Наскоро Галена обяви Галин за най-добрия баща. Тя е много доволна от начина, по който бизнесменът гледа своите синове. Неговата любвеобилност я прави щастлива.

„По-страхотен баща от него няма. Той прави всичко за децата ни. Много съм щастлива с Галин.“ – споделя по темата певицата на „Пайнер мюзик“.

бебе

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.