Тези безценни съвети ни остави баба Ванга: Никога не ги забравяйте! (Това само поиска пророчицата)

0
502

Баба Ванга е и си остава не само роден, но и световен феномен

Баба Ванга е доста противоречива личност. Петричката пророчица е призната не само у нас. В дома й са идвали родни и световни величия.

Ванга
Баба Ванга ни остави тези съвети

В Америка вече е направен филм за нейните пророчества. Тя е познала за много катаклизми, случили се не само в България, но и по целия свят.

Предрече, че начело на Америка ще застане чернокож президент. Както и кошмара с атентата над кулите близнаци в САЩ, както и за много природни катаклизми по целия свят.

Леля Ванга си остава една скромна жена, вгледана в бъдещето с незрящите си очи. Която е искала и е помогнала на мнозина.



Освен всичко останало, петричката врачка ни остави ценни съвети, които да следваме. За нея най-важна си остава Земята. Тя ни посъветва да я пазим и почитаме.

Защото майката Земя ни храни и търпи, но понякога се надига и наказва. „Тя може много тежко да наказва, защото е по-силна от вас”, твърди баба Ванга. И природните катаклизми го доказват.

„Земята е жив организъм! Вие тровите земята и храните, с които храните потомството си. После идвате при мен и казвате: „Помогни ни , Ванге”.

Оплаквате се колко хора са хванали рак и още куп страшни болести. Вразумете се, докато е време, иначе ще страдате. Ако почитате и уважавате земята, тя да ви даде много”, често казвала Ванга.

Ванга винаги е забранявала да се късат цветя. За нея те са като слънцето или банята.

И плачат, ако ги унищожиш. За нея са живи същества, които ги боли, като им нанасяш рана. Цветята носят енергия и дават сила.

Можеш да познаеш дали има хармония в една къща по това как виреят в нея цветята.

„Не подарявайте откъснато цвете. То плаче като бебе”, твърдеше преживе ясновидката.

Ванга издига в култ билките. Но те лекуват хората само в страната, в която живеят.

„За всяка болка си има билка. Лекарствата затварят вратата , през която може да влезе природата, чрез билките.В природата е записано кой как да се лекува.

Четете я, тя говори с езика на Бога”, писка от нас Ванга.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.