Вижте какво издава формата на пръстите на краката

0
289

Специалистите разделят формата на пръстите на краката на четири основни вида

Формата на пръстите на краката ви може да издаде много повече, отколкото предполагате.

краката
Специалистите разделят формата на пръстите на краката на четири основни вида

Вероятно дори не сте обръщали внимание каква е формата на вашите пръсти на краката. Тя обаче наистина е от доста голямо значение. Добре е, ако не сте го правили досега, да погледнете към краката си и да определите към кой тип спада формата на вашите пръсти.

Специалистите разделят формата на пръстите на краката на четири основни вида. Осланяйки се на характеристиките, определете към кой вид спадат вашите пръсти.

Ето ги и видовете пръсти на краката:



Към първия тип спадат онези крака, на които първите три пръста са с еднаква височина, а последните два са по-ниски. Ако мислено прокарате линия по пръстите си, ще получите тъп ъгъл. В случай, че вашите пръсти на краката спадат към тази група, то трябва да знаете, че те са най-често срещания тип.

Хората, които имат такъв тип пръсти, са изключително социални. За тях общуването е равно на живот. Именно поради тази причина те имат потребност да излизат често. Те имат прекрасен характер и са уважавани от мнозина. Освен това притежават невероятни умения в изнасянето на речи. Що се отнася до презентациите, то не може да се отрече, че тук са ненадминати. Обикновено успяват да изградят доста успешна кариера именно благодарение на факта, че комуникацията им е на много високо ниво. Това им помага да създадат контакти, които са им от полза.

Към тип две спадат онези пръсти на краката, по върха на които, ако прокарате мислена линия, ще получите наклонена черта. Наклонът разбира се е в полза на кутрето, тъй като то е най-малкия пръст.

Хората, които спадат към втория тип, са изключително импулсивни и емоционални. Всяко едно тяхно решение в живота, без значение колко е важно се взима под влияние на емоциите. Казано с други думи, те не са хора на разума, а решават със сърцето си.
При все, че са изключително добри по душа, често пъти остават неразбрани. Това вероятно се дължи на емоционалността им. В любовта са всеотдайни и връзките им са доста дълги. Обикновено те са изпълнени със смисъл.

Ако прокарате мислена линия по върха на пръстите на третия тип, ще получите права черта. Тези хора са спокойни и уравновесени. Те преценяват правилно всяка ситуация. Мнозина искат съвет от тях, тъй като преценката им обикновено е много правилна.

При четвъртия тип най-висок е вторият пръст. Следващите три съответно са по-ниски.
Тези хора, са изключително креативни и обичат живота.
Те са артистични натури и умеят да виждат положителното във всяка ситуация, пише bg-astrology.net.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.