Вижте какъв подарък ще остави Дядо Коледа под елхата за вас

0
333

Подаръкът, който ще получите вие пък ще е много забавен и любопитен

Вече всички са обзети от празничната еуфория за Коледа. Вероятно изгаряте от нетърпение да разберете с какъв подарък ще ви зарадва белобрадият старец под елхата.

елхата
Подаръкът, който ще получите вие пък ще е много забавен и любопитен

Това не е невъзможно. Макар до един от най-светлите празници в годината да остават още няколко дни, вие можете да научите още сега какво точно ще намерите под елхата.
Разбира се тук е мястото да направим уточнението, че става дума за забавен хороскоп и в този ред на мисли не бива да го вземате много на сериозно.

Ако все пак сте от хората, които не са изгубили чувството си за хумор, можете а продължите да четете, за да разберете какво ще има под елхата за вас:

КОЗИРОГ
Вашият подарък със сигурност ще е луксозна вещ, която освен това ще ви бъде и много полезна.
Всъщност истината е, че вие имате поне няколко причини да се съмнявате, че сте заслужили коледния си подарък. Разбира се няма да ги изброяваме, за да не ви излагаме пред останалите зодии, но вие си ги знаете много добре.



Каквито и грешки да сте направили през годината, вие все пак сте заслужили подарък много повече от Стрелеца и Везните. Това означава, че белобрадият старец няма как да ви пропусне. Той знае много добре, че не обичате да получавате просто някакви непотребни дрънкулки, които само да ви заемат място и да трупат прах. Затова ще ви подари нещо полезно.

ВОДОЛЕЙ
Подаръкът, който ще получите вие пък ще е много забавен и любопитен. Несъмнено вие сте една от най-оригиналните и непредсказуеми зодии. Дотолкова, че дори самите вие не сте в състояние да се разберете понякога. Как тогава очаквате да ви разберат колегите, приятелите и семейството ви?

Вероятно вече отдавна са ви простили за твърдоглавието и неточността, с които им лазихте по нервите през цялата година. Което пък означава, че белобрадият старец няма да ви остави без подарък. Той също отдавна ви е простил всичко, така че очаквайте да откриете под елхата красиво опакован пакет, в който ще има нещо необикновено.

РИБИ
Астролозите посочват, че ако добрият старец беше сатаната, а увъртането и мързелът – смъртни грехове, то отдавна щеше да ви е подкарал към преизподнята.
За ваше щастие въздебеличкият старец ще си затвори очите и през тази година.

Той знае много добре, че вие не живеете в реалния свят и съответно няма как да имате реална представа какво всъщност правите. За сметка на това пък ще получите нещо дребно, но от сърце от него като например плюшена играчка, герданче или пък музикална кутийка, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.