Само с тези домашни илачи: Упоритите папиломи изчезват завинаги!

0
407

Папиломите мъчат много хора

Неприятните папиломи не само загрозяват кожата ни, но и често ни пречат. Никой не се чувства добре,ако кожата му се покри се различни кожни раздразнения. Папиломите се появяват след заразяване с вируси.

папиломи
Упоритите папиломи изчезват с народни лекарства

Това е доброкачествено образование на кожата, като за неговата поява е „виновен” така наречения човешки папилома вирус.

Той може да се предава по полов път, но и чрез някои дейности от ежедневието.

Можем да се заразим от обикновено ръкостискане, от басейна или дори ако използваме чужда хавлия.



Обикновено те не само ни загрозяват, но и са доста упорити. Но освен със скъпи лекарства, можем да се отървем от тези образование с домашни илачи. Които са безопасни и много по-евтини от тривиалните лекарства.

Сок от картофи е уникално народно лекарство. Третирайте образованието поне 2-3 пъти на ден и само след седмица ще се насладите на резултата. Продължете, докато папиломите изчезнат напълно.

Може да премахнете брадавиците и с масло от витамин „Е”. Упражнението правете минимум два пъти на ден. За максимален ефект смесете маслото със сок от чесън и оставете да действа сместа през нощта.

Невероятен лечебен ефект притежава и тинктурата от глухарче. Ако кожните образования се появят през лятото това средство действа безотказно.

Как се приготвя отварата? В буркан сложете накъсани листа и стъбла от жълтото глухарче.

Напълнете го добре, а отгоре налейте спирт или одеколон. Сложете буркана на тъмно и го дръжте там две седмици. С полученият разтвор мажете папиломите по пет пъти на ден, до пълното им изчезване.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.