Млад българин свали цели 130 кг и споделя своята тайна с всички

0
587

Стоян Терзиев е на 32 години. Преди е тежал 227 кг, а днес вече е елегантен и тежи само 97 кг. Всеки може да постигне успеха на младия българин Стоян

Стоян винаги е имал наднормено тегло.

българин
Това е Стоян преди и сега. Разликата е очевадна Сн: pirinsko.com

Преди няколко години остава кръгъл сирак. Губи едновременно и двамата си родители.

От преживяния стрес започнал да се храни все по-обилно, докато накрая започнал да харчи страшно много пари месечно само за храна.

Колкото повече килограми качвал, толкова по-трудно започнал да се движи, писаха в pirinsko.com.



Заради наднорменото си тегло младият Стоян пропуснал прекрасните моменти от своите младежки години. Време за забавления и излизания с приятели. За щури купони и всякакви развлечения.

След като свалил доста от своите излишни килограми, младият българин започнал да усеща, че живее своя втори живот.

Вече не се стеснява да се запознава с различни хора. Отишъл на море и не се притеснявал, че всички погледи ще бъдат вперени в него. Направил екскурзия в чужбина. Вече има собствен автомобил и няма проблеми, когато отиде в магазина, за да си купи нови дрехи.

През годините, докато бил доста тежък Стоян правил опити да гладува и да спазва диети. Но не могъл да постигне никакъв резултат. След всяко гладуване той започвал да се тъпче още повече.

Накрая успява да намери своя правилен път. А той е, че не трябва да се гладува и да се спазват диети, а човек трябва да се храни. Но да се храни умерено и по-често. С всеки килограм, който започнал да губи, Стоян осъзнавал, че всичко зависи изцяло от него.

Затова той съветва хората. Всеки може да отслабне като него. Първо трябва да го осъзнаете и да започнете да го искате. В този случай никакви оправдания не трябва да отклоняват човека от неговата посока.

В менюто на Стоян присъстват следните храни: извара, яйца, бобови култури, риба, месо и ядки. Не се храни с тестени изделия и със сладки изкушения.

Приема храната в определени часове и в определени грамажи. Но понеже се храни повече пъти дневно, не усеща глад.

Стоян спазва следното правило – 80% хранене и 20% спорт. Затова той редовно ходи на фитнес и се движи постоянно. Прави разходки, а сутрин тича.

По този начин кожата на тялото се прибира и не остава увиснала по корема, бедрата, ръцете.

 

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.