Метлата в дома ни носи късмет! (Но само ако направите това)

0
1406

Метлата ни носи късмет

Метлата в дома ни носи късмет.Метлата има магическа сила!

метла
Метла в къщи носи късмет и пари, сн. Фейсбук

Метлата има магическа сила, гони злото, носи късмет, сваля и предпазва от уроки. Символна семейно щастие е и играе основна роля при защитата му.

Въпреки модерните уреди за чистене, добре е във всеки дом да има и метла.

Много хора по празниците слагат над входните врати малки метлички. Мнозина го правят, но малцина знаят точното значение на този ритуал.



Суеверията, свързани с метли има много. Например две метли, кръстосани над входната врата пазят къщата от негативна енергия и зли сили.

Метлата разпръсква негативната енергия и затова е добре да имате малка метличка в апартамента или къщата си.

Ако вземете две игли и направете с тях равностранен кръст, който сложите в метлата, а нея зад вратата, ще си осигурите следното.

С този ритуал в дома ви няма да прекрачи недоброжелател, няма да влезе крадец или враг.

Когато се влиза в нов дом се купува нова метла, а старата не се пренася в новата къща, защото носи лоша поличба за стопаните.

В дома трябва да има само една метла, а ако се мете с различни, богатството ще се разпилее, също две метли не се поставят една до друга на скандали е .

Когато се купи нова метла, първо трябва да се помете  пред вратата и да се нарече нещо хубаво за семейството, и след това вече може да се използва за къщата.

Ако оставяте метлата в ъгъла, оставете я с дръжката надолу. По този начин поставена метлата ще ви донесе късмет и щастие в дома ви.

Има лек да облекчите тревожността и напрегнатостта си. Просто прекрачете метлата и така ще почувствате моментално облекчение и напрежението ви ще си замине.

Не започвайте веднага да метете двора, ако си купите нова метла. Първо преметете в къщата си. Ако не го направете, има вероятност нещастие да връхлети жилището ви.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.