Ивомир Димчев и Еми Стойчева ни учат как да навлизаме в паралелната реалност

0
1093

Ивомир Димчев и Еми Стойчева гостуват в предаването „Без формат“. Двамата гости и Христина Котларска говорят за паралелната реалност

Ивомир Димчев и Еми Стойчева говорят за паралелната действителност

Паралелна реалност се създава като вкараме намерение в онова, което искаме да ни се случи. С всеки следващ избор, който ние правим, структурираме своята паралелна реалност.

Всичко съществува в едно. Това може да бъде наречено по различни начини. Нулева точка, Хигс Бозон, Творец, прогресия, регресия. В нулевата точка няма пространство и време. Всички частици са свързани в мигновена връзка по между си.

Редно ли е човек да се връща към своето минало и да надникне в своето бъдеще? Този въпрос поставя Христина Коларска. Ивомир Димчев казва следното. В миналото сме допускали някаква грешка, заради  която се налага да се прераждаме отново и отново. Тази грешка я откриваме посредством регресия. В бъдещето виждаме, че отново правим тази грешка. Намираме я и в своето настояще. Тогава би било редно още сега да престанем да я допускаме, за да не се налага в следващия живот да се занимаваме с нея.

Едно от проявленията на паралелната реалност е т.нар. телепортация. Ивомир Димчев дава следния пример, който е документиран. Открит е швейцарски часовник в гробницата на китайски император отпреди 4000 години.



Заснет е руски документален филм. Един човек през 2006 г. е затворен в лудницата. Той стои там 3 дни и след това се връща обратно в 1971 г. Той е живял през 1971 г. След като се завърнал от бъдещето, участвал в предаване по руското радио. Записът е съхранен. Руснакът разказвал, че през 2006 г. животът ще бъде различен. Ще има мобилни телефони. В същото време са приложени записите от камерите през 2006 г., които показват как човекът е затворен в психиатрията.

Ивомир Димчев и Еми Стойчева представят деветте стъпки, чрез които човек може сам да се озове в своята паралелна реалност.

Те са обяснени на видеото долу както и още изключително любопитни факти.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.