Най-красивото тяло в целия свят принадлежи на българка! (СНИМКИ и ВИДЕО)

0
513

Ето още едно потвърждение, че българките са най-красивите жени в света. Млада българка с  най-красивото тяло ни даде  отново  повод да се гордеем, че сме българи

Българката, призната, че притежава най-красивото тяло в света, е Мадлена Иванова и е от град Плевен.

Факт е, че българките са най-красивите жени в целия свят. Поредното доказателство на тази теза е и най-новата титла – най-красивото тяло в света, която спечели наша чаровна сънародничка в престижния приз “Best Body”, от конкурса “Miss Summer Inetrnational”, съобщи сензационната новина плевенският онлайн портал plevenutre.bg.

nai-krasivoto tialo v sveta
Българката Мадлена Иванова е с най-красивото тяло в целия свят (сн: plevenutre.bg)

Родната ни красавица е от град Плевен. Тя е Мадлена Иванова и още с течение на конкурсната програма си спечели симпатиите на журито не само с перфектното си тяло, но и с чаровната си усмивка. Затова и тя напълно заслужено стана дамата с най-красивото тяло в целия свят.

Престижното съревнование бе проведено само преди броени часове. То бе част от модните събития в Колумбия през последната седмица, които събраха на едно място най-красивите жени от цял свят.



Освен титлата за най-красивото тяло на света, която грабна Мадлена Иванова, бе дадена и короната на “Miss Summer International”. Тя бе спечелена от представителката на конкурса USA Latina, в който взеха участие само дами от Латинска Америка.

Нейните подгласнички бяха красавиците от Бразилия и Филипините.

nai-krasivoto tialo v sveta
Чаровна и усмихната – това е Мадлена от Плевен (сн: plevenutre.bg)

Целта на този любопитен международен форум за красота и изящество е да се привлече вниманието на световната общественост към страните като туристически дестинации, като се покажат техните различия, културни особености, ритуали, забележителности, традиции и обичаи.

nai-krasivoto tialo v sveta
Претендентките за титлата в оспорвана надпревара

През последните няколко дни всички участнички в престижната надпревара преминаха през различни фази от конкурса и изтърпяха разнообразни изпитания. Гордост е, че именно българка е носителка на титлата най-красивото тяло на света.

nai-krasivoto tialo v sveta
Прекрасната ни Мадлена Иванова – българката с най-красивото тяло в целия свят

Трябва да благодарим на Мадлена Иванова, която със своята титла отново донесе поредно признание за България, и да й пожелаем още много призове за красотата и перфектното й тяло!

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.