Чарли Шийн се сбогува, изригвайки: И в моргата ще съм номер едно!

0
658

Чарли Шийн смята, че няма по-велик от него в този свят!

Непоправимият Чарли Шийн осъзнава, че може би не му остава много време на този свят.

Той обаче не съжалява за абсолютно нищо. Актьорът е на мнение, че е живял перфектно и пак би живял така.

„От 5 години здравето ми е сериозно разклатено и всички знаете защо. Това обаче не ми пречи, защото аз не се боя да умра. Напротив, в моргата ще ме посрещнат с почести, защото съм най-великият там.“ – споделя ексцентричният Чарли Шийн.

Чарли Шийн
Чарли Шийн

В САЩ се твърди, че последните изследвания на актьора не са никак добри. Затова той започнал да говори за смъртта, но шокирал всички с това, че не се страхува от нея.



Всъщност с вируса ХИВ може да се живее много години, но Чарли просто не спазвал предписанията на лекарите. Той все още пиел по много алкохол и дори понякога се друсал.

Именно заради това изследванията на звездата не били изобщо добри. Чичо Чарли обаче не смятал да се променя. Той бил готов да умре, но с щастлива усмивка.

Съвсем скоро любимецът на милиони ще навърши 51 г. През миналата есен той разкри публично какво се случва с него и че е серопозитивен, припомня Topactualno.com.

Въпреки влошеното си здраве, Чарли Шийн все още върти любов. Наскоро той призна, че има нова връзка, която е с риалити звезда. Разликата в годините им е над 25, но това не притеснява и двамата.

Интересното е, че вирусът ХИВ не спира златотърсачките. Актьорът продължава да бъде желана партия дори и след като вече е ясно за всички, че е болен и може да зарази всеки свой бъдещ партньор.

По последни прогнози, ако продължава със сегашния си начин на живот, Чарли Ший съвсем скоро може да умре. Много са фаталните варианти, които могат да го сполетят, тъй като при серопозитивните имунната система е изключително слаба.

Звездата от „Двама мъже и половина“ потърси алтернативни начини на лечение. Той беше в Мексико, където местен лекар го убеждаваше, че може да го излекува напълно. Това обаче не успя да стане, за жалост на милиони фенове.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.