Лечителка лекува тежки болести (ВИДЕО)

19
2170

Когато напредъкът в  медицината не може да помогне, на помощ идват древните методи. Лечителка у нас лекува тежки болести

Репортаж на Мартин Карбовски за предаването „Втори план“ ни отвежда в село Крибул. Там живее  баба Юлия. От много години възрастната жена помага на хората да оздравеят.

лечителка
Баба Юлия е лечителка, помогнала на стотици болни

Мартин Карбовски успя да заснеме лечението на Стефан – българин на възраст. Стефан пристигнал при старата лечителка, защото страда от болни крака и кръст.

Недоверчивият Карбовски разпитва дали Стефан наистина вярва на баба Юлия. Той споделя семейна история. Негов племенник е на 3 годинки и живее в Испания. Детето не можело да говори и не можело да се движи. Медицината в Испания не могла да помогне.

Научили за баба Юлия и пристигнали. Малкото момченце 3 пъти било на този нетрадиционен сеанс и на третия път започнало да говори за първи път в своя живот. Днес неговите родители не могат да го догонят из парковите в Испания.



Мартин Карбовски засне и една жена, която дойде при баба Юлия и й подари красив гоблен. Жената споделя, че й откриват 3 образувания на щитовидната жлеза. Жената отива при баба Юлия. След като се прибира, заминава за Германия, където й правят изследвания с най-модерна техника. Оказало се, че двете по-малки образувания са изчезнали, а туморът е намалял. Туморът бил с размери 3,9 мм. Немските медици казали, че не може да бъде опериран, но с помощта на лекарства няма да му позволяват да нараства. Но туморът намалил своя размер.

Баба Юлия лее куршум, чрез който извлича негативната енергия и стреса от посетителите.

Видеото на Мартин Карбовски за Би Ти Ви можете да изгледате ТУК >>>. 

*******

На видеото долу можете да се запознаете със старата лечителка баба Юлия и да научите за други излекувани хора. Ако имате нужда от помощ, не пропускайте да я посетите.

loading...

19 КОМЕНТАРИ

  1. Много впечатлена останах от тази жена Юлия! Да е жива и здрава и да продължава да помага на хората! Излъчва толкова доброта, благост, природен интелект и много мъдрост!И както тя казва – имайте вяра, идвайте с вяра и Бог / Аллах ще Ви помага!

  2. zdraveite as imam momi4e na 16 godini s detcka cerebralna pareza i dvustrana luksacia na taza baba iulia mojem li da doidem pri teb da pomogne6 i na moeto dete da proxodi

  3. Хора,хора не се заблуждавайте,тази жена,ако си служеше със силата и помазанието на Святия Дух-Бога (една от трите личности на Бог-Отец,Син и Святия Дух),тя щеше да го прославя….а тя си служи със силите,дадени и от дядола…той също прави чудеса,с цел да заблуди колкото се може повече хора.Ако искате да не сте заблудени и да знаете истината,четете Новия завет на Библията и ще разберете,защо тази жена върши грях пред Бога

  4. Здравейте,как може да се свържем с тази жена.Адрес и телефон има ли за връзка.Много ви благодаря

    • Здравейте,как може да се свържем с тази жена.Адрес и телефон има ли за връзка.Много ви благодаря

  5. Лекува ли и счупени кости защо съпруга ми вече 1 година е в гипс и не му зарасва кракът

  6. Може ли тел. за връзка с баба Юлия?Как може да ни приеме ,след уговорена среща или….

  7. Немог да си отговоря на един въпрос.Защо след като бабите които правят ритуала са три вие пишете и правите филм само за една от тях??.Не е честно. Ритуалът е от древни времена знае се само от бабите които го правят по един и същи начин.Те помагат еднакво на всички потърсил помощ от тях.

  8. Защо тази „жрица“баба Юлия, след като се заклева,че няма да върне човек подминава инвалиди които чака за помощ пред вратата и в дъжда.При толкова интервиута взети от нея,тя никога не спомена и другите баби в с.Крибул които правят същия ритуал за здраве.Аз мисля, че ако хората знаят и за останалите баби няма да има чакащи и върнати.

  9. Здравейте!
    Кои са другите баби? Моля, разкажете за тях!
    Щом има и други баби, които помагат, трябва да се знае. Така ще се помогне на повече нуждаещи се.

  10. Как даСе свържа с баба Юула от село Крибул може ли телефон за връзка.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.