Любовен хороскоп за февруари за зодиите Близнаци и Рак

0
208

През този месец ще имате възможността да поставите началото на няколко нови приятелства

Точният любовен хороскоп ще разкрие какво очаква представителите на зодиите Близнаци и Рак в любовен план през месец февруари.

Ето какво вещае точният любовен хороскоп:

любовен хороскоп
През този месец ще имате възможността да поставите началото на няколко нови приятелства

БЛИЗНАЦИ
Обвързани:
И двамата с партньора си се нуждаете от повече забавления и общуване с приятели. Опитайте се да си осигурите време за по-чести посещения на кино, театър, концерти и различни видове забавления с партньора си. Направете всичко по силите си, за да разбиете монотонността, която се е настанила в живота ви.

Свободни:
През този месец ще имате възможността да поставите началото на няколко нови приятелства. Едно от тях би могло да прерасне в нещо повече, сочи точният любовен хороскоп.
Не се поддавайте на изкушението да имате паралелна връзка, тъй като това щастие няма да продължи дълго.



РАК
Обвързани:
Проведете сериозен разговор с партньора си и обсъдете съвместните ви планове. През втората половина от месеца обърнете по-голямо внимание на отношенията ви. Строгите възгледи и инатът ви биха могли да ви доведат само кавги до главата. Запомнете, че ключът към вашето щастие е гъвкавостта.

Свободни:
Ще търсите повече приключения, отколкото сериозна връзка. Заради сексуалния си апетит ще се впуснете в нещо ново. Не допускайте да се впуснете в афера с отдавнашен ваш приятел от срещуположния пол. На по-късен етап може би ще съжалявате, макар че сега всичко ви изглежда розово, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.