Любовен хороскоп за февруари за зодиите Овен и Телец

0
215

Ще ви липсва домашната атмосфера и интимността с партньора ви

Ако изгаряте от нетърпение да разберете какви изненади ще ви поднесе месец февруари в любовен план, то точният любовен хороскоп ще ви даде отговор на този въпрос.

Ето какво очаква всяка една от зодиите според изключително точния любовен хороскоп:

любовен хороскоп
Ще ви липсва домашната атмосфера и интимността с партньора ви

ОВЕН
Обвързани:
За онези от вас, които са обвързани точният любовен хороскоп вещае множество инициативи, с които ще зарадвате половинката си. Ще сте щастливи от факта, че партньорът ви ще ви позволи да водите, но не се увличайте. Понякога отпускайте конците и не се старайте всичко да върви спрямо вашите изисквания.

Свободни:
В случай, че сте свободни, бъдете готови да привличате срещуположния пол като истински магнит. Предвид нарастващата ви страст е възможно да преживеете преходни приключения. Не забравяйте да върнете жеста на внимание на човек от срещуположния пол, който доста отдавна ви засвидетелства внимание.



ТЕЛЕЦ
Обвързани:
Ще ви липсва домашната атмосфера и интимността с партньора ви. Опитайте се да сведете кавгите до минимум и обърнете малко повече внимание на собствените си нужди.
Незнайно защо през февруари ще избягвате публичните изяви.

Свободни:
Няма да чакате някой да спечели сърцето ви, а ще поемете инициативата във ваши ръце. Не губете интереса си към дадената личност дори и да не получите така желания от вас бърз отговор. Не сменяйте често партньорите си, тъй като рискувате да изпуснете истинският, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.