Какво се случва между Поли Генова и Графа?

0
355

Поли Генова и Графа непрестанно флиртуват в „Гласът на България“!

Между двама от членовете на журито в „Гласът на България“ прехвърчат искри. Това са Поли Генова и Графа, които уж по детски се забавляват, но понякога изглежда сякаш има нещо повече.

Владимир Ампов твърди, че е безкрайно влюбен в съпругата си. Най-вероятно певецът никога не би й изневерил, но за никоя жена не е приятно мъжът й да флиртува с друга.

Звездата от последната „Евровизия“ пък е необвързана отдавна и затова притесненията на жената на Графа може и да имат своето основание. Засега обаче Мария избира да вярва безрезервно на своя мъж.

Поли Генова и Графа са стари познайници. Те имат съвместно парче, което обра точките. Още тогава се говореше, че между тях може би има нещо повече, но този слух се изпари бързо.



Поли Генова и Графа
Поли Генова и Графа флиртуват в „Гласът на България“

Съвместната им работа в „Гласът на България“ обаче отвори отново тази въпросителна. Засега са се оформили два лагера в журито. Единият е между Иван Лечев и Камелия, а другият именно пежду Поли и Влади.

Кралят на баладите преди известно време се обясни в любов на жена си в ефира на Нова ТВ. По време на госуването си в „Часът на Милен Цветков“, той каза „Няма по-важно за мен от жена ми и децата“.

Днес тази мисъл едва ли е по-различна. Графа винаги е знаел как да цени дамата на сърцето си. Все пак обаче сладката Поли Генова не е малко изкушение.

Оставяме ви с хитовия дует между двете поп звезди. Ето как те станаха приятели още преди „Гласът на България“!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.