Христо Стоичков шокира щерките си, те нямат избор!

0
768

Христо Стоичков предизвика невероятно внимание с ултиматум!

Легендата на нашия футбол Христо Стоичков направи отново онова, което никой не очакваше. Камата застави дъщерите си да продължават да забременяват, пише Pik.bg.

Мика Стоичкова роди преди седмици, но първото внуче на Ицо се оказа момиченце. То бе кръстено Миа, което се възприе като жест към баба му Мариана.

Христо Стоичков обаче държал много в рода да се появи поне едно момче, което да продължи фамилното име. Затова казал на Михаела да спре да ражда чак когато има син.

Христо Стоичков иска внук!
Христо Стоичков иска внук!

Същото изрекъл и пред Христина. 26-годишната хубавица наскоро се омъжи, като сватбта й се превърна в една от най-скандалните у нас. Това е така заради побоя, който Стоичков нанесе на шофьора на журналистическа кола.



Говори се, че и Хриси е бременна. Това със сигурност значи, че баща й тръпне в очакване най-после на мъжки наследник.

Христо Стоичков обожавал внучка си, но тя не носи неговата легендарна фамилия. Това притеснявало Ицо, защото се страхувал, че един ден, след като той умре, името му ще изчезне напълно.

„Самият Стоичков има само дъщери. Сега и дъщеря му има дъщеря. Ако нещо не се промени скоро, името му ще бъде заличено напълно.“ – смятат запознати.

Въпреки че поднасял ултиматума си с шеговит тон, на Ицо никак не му било много смешно. Той дори заплашвал Мика и Христина, че ако не му дадат внук, че ги остави без финансовата си подкрепа.

„Големи жени са вече. Ако не могат един син да родят, да се оправят сами.“ – подмятал уж на шега Христо Стоичков.

Вече започва сериозно да се носи мълвата, че родът на Камата е изцяло женски. Според някои, той нямал никакъв шанс пред избора на Бог, тъй като всичко било до ген.

„Може би единствената възможност за син е мъжът на една от дъщерите му да се окаже с род, който прави само момчета. Айки обаче вече има дъщеря, така че надеждата остава само в Лука.“ – коментират познатите на звездното семейство.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.